top of page

Impresii ale participanților la proiectul „Creștem IT!”- Florența, 2019

Updated: Jul 19, 2022





„Ieri a început experiența „Growing IT”. Cu câteva emoții dar cu multe asteptări pozitive și dorințe de noi experiențe de învățare, am trecut pragul centrului Europass Teacher Academy, localizat in Florența. Ne-am prezentat, am schimbat impresii si am pornit la drum. Un drum care ne va duce prin lumea minunată a lui Microsoft for Education.”

Ramona Stănescu


„O nouă zi, un nou pas, mai multă experiență digitală. Astăzi am aflat că Microsoft Word are multiple optiuni care-l fac extrem de prietenos și util atât copiilor cât și profesorilor. Este o resursă foarte importantă pentru activitățile de predare și învățare.”

Silvia Costea


„Microsoft for Education, ziua a treia. Explorăm tot mai mult aplicația Microsoft 365. Power Point Presentation, Sway si Quizz, pe rând, își dezvăluie potențialul nelimitat în sprijinirea activităților didactice cu copiii cu CES. De departe, Power Point Presentation rămâne preferatul meu. Aventura continuă!”

Mihaela Popescu


„Cursul Microsoft for Education: Powerful Tools to Create, Share and Inspire a ajuns la a patra zi. Am lucrat in One Note și simt că utilizarea acestui program îmi va îmbunatăți activitatea didactică și îi va ajuta pe elevii mei să înțeleaga mai ușor, experiențele de învatare cu care se confruntă.”

Liliana Anghel


„Ziua a cincea de curs și alte informații interesante. Astăzi am învățat despre aplicația Share Point și despre cum o putem folosi pentru a împărtăși toate materialele digitale create in interiorul unui grup de lucru”.

Doina Gheorghe


„Final de curs. Emoțiile s-au terminat, experiența e mai bogată. Dezvoltarea noastra personală și profesională a mai făcut un pas, grație ajutorului oferit de Uniunea Europeană, prin intermediul programului Erasmus+KA1-Educație Școlară.”

Elena Stamin

23 views0 comments

Comments


bottom of page